Denver Ellipse e-Ribbon Fire™

Kamin na bioetanol Denver Ellipse e-Ribbon Fire™

Gorilnik decoflame® Denver Ellipse e-Ribbon Fire™ je kombinacija elegance s funkcionalnostjo in vrhunsko tehnologijo. Kamin na bioetanol z izjemnim dizajnom je na voljo v dveh standardnih dimenzijah - dolžine 1000 ali 1200 mm. 

Gorilnik lahko enostavno vključite in izključite oziroma določite stopnjo intenzivnosti plamena prek daljinskega upravljalnika. Na voljo pa je tudi aplikacija decoflame® App, ki deluje prek Bluetooth povezave. Gorilnik lahko upravljate prek pametne naprave z iOS ali Androidom, aplikacijo pa lahko povežete tudi s sistemom za inteligentni dom.

Kamin omogoča šest stopenj intenzivnosti plamena, ki jih preprosto izberete prek aplikacije, hkrati pa preverite predvideni čas gorenja. Aplikacija omogoča tudi pregled stanja goriva, vklop in izklop ter nastavitev samodejnega izklopa. Na šesti stopnji deluje tehnologija Eco-Wave™, ki omogoča kar 50 % manjšo porabo bioetanola.   

Denver Ellipse™ je luksuzen gorilnik, ki ponuja veliko možnosti izvedbe. Z dvema steklenima zaščitama je lahko postavljen na pohištvenih elementih, jedilni mizi ali na tleh.

Available from: Toplina Kamina Prednaročilo

Kontakt

Tehnične podrobnosti

Material prašno barvano jeklo ali brušeno nerjaveče jeklo, kaljeno optiwhite steklo

Dimenzije
(DxGxV)

Denver Ellipse™ 1000: 1000x245x200 mm
Denver Ellipse™ 1200: 1200x245x200 mm

Dolžina reže za plamen

600/850 mm

Gorilniki na bioetanol

Decoflame® Ellipse-Ribbon Fire™

Gorilnik na elektronsko upravljanje s tehnologijo CEVB (Controlled Ethanol Vapour Burning) omogoča nadzirano izgorevanje hlapov bioetanola. Kamin lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom ali prek aplikacije decoflame® App za iOS in Android.

Aplikacija omogoča vklop in izklop gorilnika, nastavitev 6 stopenj intenzivnosti plamena, pregled stanja goriva in prikaz predvidenega časa delovanja, nastavitev samodejnega izklopa.

gorilnik-denver-ellipse
Intenzivnost plamena je možno nastaviti v 6 stopnjah: 1-5&Eco-Wave.

Širina reže za plamen: 650 mm/850 mm

Več o gorilnikih e-Ribbon Fire

Dodatki

Kaminu decoflame® Ellipse e-Ribbon™ sta priložena daljinski upravljalnik in lijak za dolivanje goriva. Gorilnik lahko upravljate prek Bluetooth aplikacije decoflame® App za iOs in Android.

Opcijski dodatki:

  • senzor za temperaturo, če je nad kaminom nameščen TV
  • CO in CO2 senzor
  • senzor za nagib, da se kamin izključi v primeru potresa