Bioetanol za kamine

Bioetanol, primeren za uporabo v kaminih, mora imeti ustrezno čistost. V vseh kaminih decoflame® lahko uporabljate bioetanol s čistostjo med 96 % in maksimalno 97,5 %.

Želite naročiti bioetanol?

Bioetanola, trenutno, nimamo na zalogi.

Pri nas lahko naročite bioetanol s čistostjo 96,5 %, primeren za uporabo v kaminih decoflame® in drugih kaminih na bioetanol. Pakiran je v 3-litrskih plastenkah, naročilo z dostavo je možno v pakiranju po 33 l (11 plastenk). 

Cena

  • 3,50 €/liter 

Cena ne vključuje dostave.

Za naročilo izpolnite obrazec

Vaše podatke bomo uporabili izključno za namen priprave ponudbe in dostave naročila.

Naročilo je bilo uspešno oddano!

 

Plačilo po predračunu.

Pred uporabo bioetanola natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete. 
Varnostni list

Dostava

Cena dostave ene škatle (33 litrov) je 5,9 €, za vsako nadaljnjo škatlo je dodatnih 5,9 €, plačilo je po predračunu.

Dostavo vršimo preko dostavne službe GLS Slovenia. Dostava naročenega bioetanola se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Bioetanol bomo dostavili na naslov, ki ste navedli. Priporočamo vam, da navedete naslov, na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

V primeru, da ne želite, da vam bioetanol dostavimo na vaš naslov, pa si lahko na spletni strani GLS Slovenije izberete tudi eno izmed Parcel Shop enot, v kateri lahko paket prevzamete sami (poštno ležeče). Ko boste prejeli sporočilo od dostavne službe, izberite povezavo v njem in na spletni strani vnesite podatke za dostavo: svoje ime in priimek ter naslov izbrane Parcel Shop enote.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z GLS dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližjo Paketno trgovino ali v Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami.

Seznam paketnih trgovin si lahko ogledate tukaj.