Bioetanol za kamine

Naročite bioetanol s čistostjo 96,5%. Dostava na dom.

Bioetanol, primeren za uporabo v kaminih, mora imeti ustrezno čistost. V vseh kaminih decoflame® lahko uporabljate bioetanol s čistostjo med 96 % in maksimalno 97,5 %.

Želite naročiti bioetanol?

Pri nas lahko naročite bioetanol s čistostjo 96,5 %, primeren za uporabo v kaminih decoflame® in drugih kaminih na bioetanol. Pakiran je v 5-litrskih plastenkah. 

Cena: 4,14 €/liter 

Cena ne vključuje dostave.

5 litrov bioetanol

Za naročilo izpolnite obrazec

Vaše podatke bomo uporabili izključno za namen priprave ponudbe in dostave naročila.

Naročilo je bilo uspešno oddano!

 

Plačilo po predračunu.

Pred uporabo bioetanola natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete. 
Varnostni list

Hitra dostava

Stroški dostave se zaračunajo dodatno. Stroški poštnine varirajo glede na lokacijo v Sloveniji. Bioetanol se plača po predračunu.

Dostavo vršimo preko dostavne službe Intereuropa. Dostava naročenega bioetanola se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Bioetanol bomo dostavili na naslov, ki ste navedli. Priporočamo vam, da navedete naslov, na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

Prodaja in distribucija

Prodaja in distribucija bioetanola poteka preko podjetja Titro d.o.o.