Zakaj kamin na bioetanol in kakšne so prednosti?

Danska inovacija, ki združuje tehnologijo, kakovost in nordijski dizajn.

Decoflame je eden vodilnih proizvajalcev vrhunskih kaminov na bioetanol in ga je leta 2008 lansiral oblikovalec Kjell Thomsen. Vsi kamini so skrbno izdelani in testirani v tovarni na Danskem. Kamini Decoflame na bioetanol združujejo najsodobnejšo tehnologijo, kakovost in funkcionalnost skandinavskega dizajna in vsakemu prostoru doprinese slog in ekskluzivnost.

Naša strast je, da strankam uresničimo želje in njihove prostore razsvetlimo s toplino kamina. S svojo predanostjo in strokovnim znanjem svojim strankam pomagamo uresničiti želje in zagotavljamo najvišjo možno raven storitev za stranke.

Toplina Kamina - gorilniki na bioetanol

Ponosni smo, da ustvarjamo izdelke z vrednostjo, najvišjo kakovost in varnost ter postavljamo nove standarde na trgu. S tem, da smo ponosni na vse, kar počnemo, zagotavljamo, da svojim strankam še naprej zagotavljamo najvišji možni standard in zadovoljstvo.

Danska kakovost

Vsi kamini Decoflame na bioetanol so ročno izdelani in preizkušeni s strani visoko usposobljenih strokovnjakov. Materiali, ki se uporabijo za izdelavo kaminov na bioetanol so vrhunske kakovosti, ki med drugim tudi povečujejo varnost kaminov.

Bio kamini Decoflame so opremljena s številnimi varnostnimi senzorji, npr. senzorji razlitja, temperature in nagiba, ki zagotavljajo varno delovanje kamina. Tako standardni kot tudi kamini izdelani po meri, so primerni za vgradnjo v luksuznih nepremičninah, zasebnih domov, pisarnah, ali pa gostinskih objektih.

Toplina Kamina - kamini na bioetanol

Standardni kamini na bioetanol

Izbira standardnega bio kamina ponuja veliko možnosti in različne tipe kaminov – stenske, stropne, talne in vgradne modele. Standardni bio kamin je enostaven za uporabo. Napolnimo ga z bioetanolom in prižgemo z vžigalnikom. V nekaj minutah se pričara čudovit plamen.

Toplina Kamina - gorilniki na bioetanol

Elektronsko krmiljeni kamini na bioetanol

Decoflame ponuja dve vrsti avtomatskih bio kaminov: Denver e-Ribbon Fire in Denver e-Ribbon Basic. Oba kamina uporabljata zaprto patentirano tehnologijo CEVB (nadzorovano izgorevanje pare). Ta sistem med drugim omogoča daljinsko upravljanje kamina prek daljinskega upravljalnika ali aplikacije za pametni telefon.

Toplina Kamina - gorilniki na bioetanol

Prednosti Decoflame kaminov

  • NI potreben dimnik - možnosti za vgradnjo so neomejene!
  • BREZ dima, pepela ali dimnih saj
  • Kamini narejeni po meri
  • Daljinsko upravljanje kaminov
  • Povezljivost s sistemi pametnih hiš

Vas zanima več o kaminih?

Če imate kakršnokoli vprašanje o kaminih na bioetanol ali bi želeli pridobiti ponudbo, nam pišite ali nas pokličite. V najkrajšem času vam bomo odgovorili.

Pri izbiri pravega kamina na bioetanol za vaš prostor je na voljo veliko možnosti. Kamin, izdelan po meri, se lahko prilagodi vašim željam in zahtevam prostora, v katerem bo nameščen. Decoflame ponuja linijo kaminov, izdelanih iz vrhunskih materialov in v skladu z najnovejšimi smernicami za zagotavljanje varnosti. 

Po meri izdelane rešitve

Ponujamo 100% rešitve po meri za različne gradbene projekte, po meri izdelane gorilnike v poljubni dolžini, barvi ali izvedbi.

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca ali nas pokličite na 040 839 699.

Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo našli idealno rešitev za vaš dom ali projekt.

Toplina Kamina