Vgradni kamin na bioetanol

Kamin, ki ne potrebuje dimnika

Sodobni kamini na bioetanol nam omogočajo, da lahko uživamo ob kaminu prav vsi. Četudi nimamo pogojev za vgradnjo ali uporabo klasičnega kamina.

Vgradnja kaminov na bioetanol je vse pogostejša tudi v objektih novogradnje oziroma sodobne gradnje, kjer se v prostorih zaradi visokih toplotno izolacijskih lastnosti objekta in uporabi klasičnih kaminov na trda goriva, močno pregrevajo. Gre za odlično rešitev, ki ne povzroča dima, saj in pepela. Ker kamin na bioetanol ne potrebuje dimnika, ga lahko postavimo praktično kamorkoli.

Kamini na naravno gorivo bioetanol

 

Montreal - najbolj popularen kamin na bioetanol

Montreal je vgradni kamin iz 8mm aluminija s sprednjim steklenim zaslonom, ki poskrbi za varnost in za bolj živ in stabilen plamen.

Montreal je na voljo z gorilnikom Denver Basic, ki ima 6 stopenj plamena, aplikacijo Bluetooth/Decoflame in daljinski upravljalnik.

Gorilniki Denver Basic™ so cenovno najdostopnejši elektronsko krmiljeni gorilniki Decoflame, odlikuje jih tehnologija CEVB (Controlled Ethanol Vapour Burning), imajo 6 stopenj intenzivnosti plamena, upravljanje pa je mogoče na kontrolni plošči, z daljinskim upravljalnikom ali z Bluetooth aplikacijo za pametne naprave.

Izbirate lahko med med 4 modeli:

  • Odprt spredaj,
  • Odprt spredaj in zadaj,
  • Odprt na 3 strani,
  • Odprt spredaj in 1 stran