Standardni gorilniki decoflame®

Vse gorilnike decoflame® odlikuje posebna prednost, in sicer to, da ustvarjajo videz naravnega in živahnega ognja. V primerjavi z večino kaminov na bioetanol, ki ustvarjajo enakomeren, na videz nenaraven plamen, kamini decoflame® zaradi posebne oblike reže za plamen ustvarjajo razgiban ogenj, ki deluje zelo naravno. Tudi, kadar je v enem kaminu združenih več gorilnikov.

standardni-gorilnikVsak element standardnega gorilnika decoflame® je narejen iz nerjavečega jekla. Zato gorilniki izgledajo zelo lepo in so zelo trpežni in odporni. Vsi gorilniki decoflame® so v celoti tehnično oblikovani in izdelani na Danskem, zato dosegajo vsa pričakovanja v zvezi s kakovostjo izdelave.

Vsak gorilnik je testiran in ročno nastavljen v tovarniškem laboratoriju, da sta zagotovljena brezhibno delovanje in varnost. Unikaten mehanizem zapiranja omogoča gladko delovanje in se ne zatika. 

Optimalna poraba goriva

Vsi standarni gorilniki decoflame® imajo posebej oblikovano režo za plamen, ki zapolni večji del odprtine kamina, hkrati pa je zaradi integriranega sistema za reguliranje poraba vedno optimalna, zato zagotavlja stroškovno učinkovito izgorevanje bioetanola. Njihova tehnično izdelana oblika zagotavlja idealno temperaturo izgorevanja bioetanola, zato ne prihaja do emisij nevarnih mikro delcev.

Kakovost, varnost, zanesljivost

Kakovost, varnost in zanesljivost so ključne lastnosti, ki jim decoflamec® sledi pri izdelavi kaminov, pri čemer sodelujejo mnogi svetovno znani arhitekti in oblikovalci.

 

Kako izbrati ustrezno velikost gorilnika glede na velikost prostora?