Ali lahko obstoječi kamin na drva spremenim v kamin na bioetanol?

Prednosti kaminov na bioetanol so enostavna uporaba, čisto izgorevanje in nič umazanije. To so tudi glavne prednosti, ki pogosto pritegnejo tiste, ki imajo klasičen kamin na drva, pa ga ne uporabljajo. Mnogi imajo kamin v dnevni sobi le za okras, uporabljajo pa ga redko ali celo nikoli, saj je pred in po uporabi kar precej dela.

Kamini na bioetanol ne potrebujejo nobenega vzdrževanja - niti pred uporabo niti po njej. Preprosto vlijete bioetanol, prižgete ogenj z vžigalnikom ali daljinskim upravljalnikom in v nekaj minutah se razplamti ogenj, vi pa uživate, dokler želite. Ko želite plamen ugasniti, pokrijete gorilnik ali ga ugasnete na daljavo, če uporabljate elektronski gorilnik.

Da, svoj kamin lahko pretvorite v kamin na bioetanol

Obstajajo različne možnosti, kako lahko kamin na drva spremenite v kamin na bioetanol in od oblike obstoječega kamina je odvisno, katera je naprimernejša. Odvisno je tudi od vaše želje, ali bi radi zamenjali kamin v celoti in v obstoječi odprtini postavili novega ali pa bi želeli v obstoječi kamin dodati samo gorilnik.

Nekaj možnosti, ki se najpogosteje uporabljajo

  • westminsterWestminster™
    Kamin z okvirjem, izdelan po meri, lahko vstavite v odprtino, kjer imate kamin na drva.


  • westminster-dsWestminster DS™
    Tudi ta kamin je izdelan po meri, vendar nima dodatnega okvirja.V kamin lahko vstavite tudi katerega od gorilnikov

Možnosti je torej veliko, le od vaših želja in oblike kamina je odvisno, katera je najbolj ustrezna. Pokličite nas ali nam pišite in zagotovo bomo skupaj našli primerno rešitev za vas.