Kamini na bioetanol - Navdih za sodobni interier

Potrebujete navdih za ureditev interiera vašega doma?

Prišli ste na pravo mesto. 

Westminster - kaminski vložek

Westminster je odlična rešitev za obnovo ali zamenjavo starega (klasičnega) kamina.

Toplina Kamina

 

Nice Table Top - namizni kamin na bioetanol

'Nice namizni kamin' na bioetanol je zasnovan tako, da doda udobje in privlačnost odprtega ognja na vašem vrtu, na terasi ali v dnevni sobi.

Toplina Kamina

 

New York Tower - stenski kamin

Serija kaminov 'New York' je praktična rešitev za vsak interier. Manjše dimenzije gorilnika nam omogočajo namestitev tudi v manjše prostore.

Toplina Kamina

 

Montreal - vgradni kamin na bioetanol

Montreal je brezčasen vgradni bio kamin, kot nalašč za nove gradbene projekte ali popolne prenove.

Toplina Kamina

 

Denver Basic - gorilnik (vložek) na bioetanol

Gorilnik je mogoče vgraditi v različne površine (kuhinjski pult, stena ali del pohištva), ali kot del vgradnega kamina, kot so Montreal Basic, Torino in Westminster Basic.

Toplina Kamina

 

Denver Ellipse - namizni kamin na bioetanol

Kot nalašč za konferenčne sobe, recepcije ali mize v dnevnih prostorih. Enostaven za uporabo, saj vsebuje patentirani elektronski gorilnik, ki omogoča daljinsko upravljanje s pametnim telefonom.

Toplina Kamina 

Prednosti Decoflame kaminov

  • NI potreben dimnik - možnosti za vgradnjo so neomejene!
  • BREZ dima, pepela ali dimnih saj
  • Kamini narejeni po meri
  • Daljinsko upravljanje kaminov
  • Povezljivost s sistemi pametnih hiš 

Danska kakovost

Vsi kamini Decoflame na bioetanol so ročno izdelani in preizkušeni s strani visoko usposobljenih strokovnjakov. Materiali, ki se uporabijo za izdelavo kaminov na bioetanol so vrhunske kakovosti, ki med drugim tudi povečujejo varnost kaminov.

Bio kamini Decoflame so opremljena s številnimi varnostnimi senzorji, npr. senzorji razlitja, temperature in nagiba, ki zagotavljajo varno delovanje kamina. Tako standardni kot tudi kamini izdelani po meri, so primerni za vgradnjo v luksuznih nepremičninah, zasebnih domov, pisarnah, ali pa gostinskih objektih. 

Vas zanima več o kaminih?

Če imate kakršnokoli vprašanje o kaminih na bioetanol ali bi želeli pridobiti ponudbo, nam pišite ali nas pokličite. V najkrajšem času vam bomo odgovorili.

Pri izbiri pravega kamina na bioetanol za vaš prostor je na voljo veliko možnosti. Kamin, izdelan po meri, se lahko prilagodi vašim željam in zahtevam prostora, v katerem bo nameščen. Decoflame ponuja linijo kaminov, izdelanih iz vrhunskih materialov in v skladu z najnovejšimi smernicami za zagotavljanje varnosti. 

Po meri izdelane rešitve

Ponujamo 100% rešitve po meri za različne gradbene projekte, po meri izdelane gorilnike v poljubni dolžini, barvi ali izvedbi.

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca ali nas pokličite na 040 839 699.

Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo našli idealno rešitev za vaš dom ali projekt.

Toplina Kamina