Izdelava kamina po meri: od ideje do izvedbe

Pomembna prednost kaminov na bioetanol decoflame® je v tem, da jih lahko izdelamo po meri glede na vaše želje in zahteve prostora. Upoštevati je treba minimalne dimenzije, pri obliki in izvedbi pa so možnosti skoraj neomejene. Kamin je lahko odprt na eno, dve ali tri strani, vgrajen ima lahko standardni ali elektronsko krmiljeni gorilnik.

Od zasnove do izvedbe

Pomagamo vam najti pravo rešitev za vas, pripravimo natančna navodila za izdelavo odprtine in uredimo montažo. Če boste izbrali po meri narejen kamin na bioetanol Decoflame, ste lahko prepričani:

  • da vam bomo pri izbiri strokovno svetovali glede na posebnosti vašega prostora,
  • poskrbeli bomo za pripravo natančnih navodil, na podlagi katerih bodo vaši izvajalci lahko pripravili ustrezno odprtino,
  • kamin bomo dostavili na vaš naslov in
  • poskrbeli bomo za montažo.

Primer izdelave kamina po meri

Na spodnjih fotografijah si lahko ogledate izdelavo kamina na bioetanol Montreal Panorama™ vse od idejne zasnove do izvedbe.

1. Kupec ali arhitekt nam posreduje tloris

Običajno so prvi, ki stopijo v stik z nami, projektanti, ki načrtujejo stanovanje, hišo ali drug objekt. Skupaj pregledamo tloris in proučimo možnosti postavitve kamina na bioetanol v prostor, predlagamo optimalno velikost gorilnika glede na prostornino in izberemo model, ki ustreza željam naročnika.

Toplina Kamina

Toplina Kamina

2. Skupaj načrtujemo najboljšo rešitev

Pri izbiri kamina upoštevamo posebnosti prostora - ker je kamine decoflame® možno oblikovati na zelo različne načine, lahko najdemo rešitev, ki se najlepše poda v vaš prostor. Toplina Kamina

3. Proizvajalec posreduje natančna navodila za pripravo odprtine

Ko izberemo model kamina in določimo dimenzije, proizvajalec pripravi tehnična navodila za pripravo odprtine. Vaši izvajalci imajo tako zelo natančna navodila za izvedbo in lahko pripravijo odprtino vnaprej, ko so končana vsa obrtniška dela, pa se dogovorimo za montažo. Velja opozoriti, da mora biti odprtina natančno izdelana in koti med stranicami vnaprej preverjeni, saj prejmete kamin, izdelan v skladu z naročilom, kjer so stranice popolnoma ravne in koti natanko 90 stopinj.

Če izberete elektronsko krmiljeni gorilnik, mora biti v odprtini pripravljena tudi ozemljen priključek. 

Toplina Kamina

Toplina Kamina

4. Kamin dostavimo na vaš naslov

Kamin dostavimo na vaš naslov in ga zmontiramo, ko so obrtniška dela končana. 

Toplina Kamina

5. Montaža kamina je preprosta in hitra

Če je odprtina natančno pripravljena, je montaža kamina končana prej kot v pol ure. 

Toplina Kamina

Toplina Kamina

6. Kamin lahko uporabljate takoj po montaži

Ker kamin na bioetanol ne potrebuje dimnika, posebnega dovoda zraka ali česar koli drugega, ga takoj po montaži lahko že uporabljate. Le vlijete bioetanol in ga prižgete.

Toplina Kamina

Vas zanima več o kaminih?

Če imate kakršnokoli vprašanje o kaminih na bioetanol ali bi želeli pridobiti ponudbo, nam pišite ali nas pokličite. V najkrajšem času vam bomo odgovorili.

Pri izbiri pravega kamina na bioetanol za vaš prostor je na voljo veliko možnosti. Kamin, izdelan po meri, se lahko prilagodi vašim željam in zahtevam prostora, v katerem bo nameščen. Decoflame ponuja linijo kaminov, izdelanih iz vrhunskih materialov in v skladu z najnovejšimi smernicami za zagotavljanje varnosti. 

Po meri izdelane rešitve

Ponujamo 100% rešitve po meri za različne gradbene projekte, po meri izdelane gorilnike v poljubni dolžini, barvi ali izvedbi.

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca ali nas pokličite na 040 839 699.

Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo našli idealno rešitev za vaš dom ali projekt.

Toplina Kamina