Hibridni Kamin, ki deluje na vodno paro

Danish Hybrid Mist

Kamin na bioetanol in hibridni parni kamin

Kamin na bioetanol uporablja bioetanol - gorivo, pridobljeno iz koruze, krompirja in drugih organskih surovin. Naša novost - hibridni gorilnik - uporablja samo elektriko in vodo. Tako kot klasični kamini na bioetanol, ne potrebujete niti dimnika niti izpušne cevi. Poleg tega se za delovanje parnega kamina lahko uporablja voda, ki jo natočimo neposredne iz domače pipe.

Alternativa kaminov na bioetanol

Hibridni parni gorilnik je bil razvit s tehnologijo, ki atomizira vodno paro. Paro je mogoče nadzorovati elektronsko. Kamin se osvetli s posebnimi LED svetili, ki dajejo iluzijo pravega plamena.

To je odlična alternativa kamina za vse tiste, ki so negotovi ob odprtem ognju, ali ko so prisotni majhni otroci ali hišni ljubljenčki. Še ena prednost parnega kamina je ta, da v suhih prostorih izboljšuje (povečuje) vlažnost v prostoru. Hibridni parni gorilnik se lahko uporabi v kombinaciji z večino Decoflame kaminov ali ohišij, kot je npr. Montreal.

Parni kamin kot alternativa kaminom na bioetanol

Želite le vizualno lepoto plamena sredi poletja, ko ni potrebe po ogrevanju? Hybrid Mist je idealen kamin za ta namen - lepota plamena brez dodatnega ogrevanja.

Pred kurilno sezono pa lahko enostavno zamenjate parni gorilnik za gorilnik na bioetanol, kot je npr. Denver e-Ribbon Basic ali e-Ribbon Fire. Tako lahko uživate v udobju kamina skozi vse leto.

Tipi in dimenzije parnih gorilnikov

720 gorilnik // 6 L // Do 48 ur // 125 ml / uro

920 gorilnik // 8 l // Do 53 ur // 150 ml / uro

1120 gorilnik // 10 L // Do 57 hours // 175 ml / uro

Hibridni gorilnik Decoflame

 

Z aplikacijo za pametne telefone “Decoflame App”, lahko:

  • Uravnavate intenzivnost plamena
  • Preverite preostali čas gorenja
  • Preverite preostali nivo ‘goriva’
  • Prižigate in izklapljate kamin
  • Nastavite čas samodejnega izklopa

 

Vas zanima več o kaminih?

Če imate kakršnokoli vprašanje o kaminih na bioetanol ali bi želeli pridobiti ponudbo, nam pišite ali nas pokličite. V najkrajšem času vam bomo odgovorili.

Pri izbiri pravega kamina na bioetanol za vaš prostor je na voljo veliko možnosti. Kamin, izdelan po meri, se lahko prilagodi vašim željam in zahtevam prostora, v katerem bo nameščen. Decoflame ponuja linijo kaminov, izdelanih iz vrhunskih materialov in v skladu z najnovejšimi smernicami za zagotavljanje varnosti. 

Po meri izdelane rešitve

Ponujamo 100% rešitve po meri za različne gradbene projekte, po meri izdelane gorilnike v poljubni dolžini, barvi ali izvedbi.

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca ali nas pokličite na 040 839 699.

Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo našli idealno rešitev za vaš dom ali projekt.

Toplina Kamina