Kamin na bioetanol Denver e-Ribbon Fire™

Gorilnik Denver e-Ribbon Fire™ je del serije kaminov na bioetanol, izdelanih po meri. Enostaven dizajn zagotavlja, da ga je mogoče prilagoditi in vgraditi v različne kamine decoflame®, narejene po meri, na primer Montreal, Orlando, Paris itd. Vgradimo pa ga lahko tudi samostojno, na primer v pohištveni element ali odprtino na tleh ali na zidu.

Gorilnik omogoča veliko kreativnosti pri oblikovanju, saj ga lahko poleg običajne ravne linije oblikujemo tudi v bolj zahtevnih oblikah, na primer v pravokotni ali ukrivljeni obliki

Pri nekaterih postavitvah je možno dodati steklen zaslon z ene ali več strani. Zaslon lahko poljubno dodate, vsekakor pa je v večini primerov zelo priporočljiv. 

Gorilnik Denver e-Ribbon Fire™ odlikuje tehnologija CEVB (Controlled Ethanol Vapour Burning) za nadzorovano izgorevanje hlapov etanola. Kamin lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom in nastavite šest stopenj intenzivnosti plamena. Tehnologija Eco-Wave™ na šesti stopnji omogoča kar 50 % manjšo porabo bioetanola.

Ob izbiri dodatnega Wi-Fi adapterja ga lahko upravljate prek pametnih naprav iPhone, iPad ali iPod, na voljo pa je tudi aplikacija decoflame® App za naprave z operacijskim sistemom iOS ali Android. 

 


Hitra montaža


Vsak po meri narejen kamin decoflame® ima priloženo tehnično skico, navodila za vgradnjo in priročnik za uporabo. Vgradnja je preprosta in vzame le nekaj minut. 

Available from: Toplina Kamina Prednaročilo

Kontakt

Standardne barve
 
 Opcijske barve
 

Tehnične podrobnosti

Material prašno barvano jeklo ali brušeno nerjaveče jeklo, kaljeno optiwhite steklo

Minimalne dimenzije
(DxGxV)

700x250x190 mm

Reža za plamen (minimalno)

 600 mm

Gorilniki

gorilnik

Decoflame® e-Ribbon Fire™

Gorilnik na elektronsko upravljanje s tehnologijo CEVB (Controlled Ethanol Vapour Burning) omogoča upravljanje kamina z daljinskim upravljalnikom in prek aplikacije decoflame® App za iOS in Android.

Intenzivnost plamena je možno nastaviti v 6 stopnjah: 1-5&Eco-Wave.

Širina reže za plamen: 600 - 5000 mm

Več o gorilniku e-Ribbon Fire™

Dodatki

Gorilniku decoflame® e-Ribbon Fire F/S so priloženi:

  • Bluetooth aplikacija decoflame® App za iOs in Android, 
  • daljinski upravljalnik in
  • lijak za vlivanje goriva.

Dodatno je možno ob kaminu naročiti:

  • senzor za temperaturo, če je nad kaminom nameščen TV
  • CO in CO2 senzor
  • senzor za nagib, da se kamin izključi v primeru potresa.