Kamini za vsak okus - 1. del

‘Premium’ kolekcija

Kamini po meri

Decoflame kamini na bioetanol so popolna rešitev za mnoge arhitekte in notranje oblikovalce, saj ponujajo visokokakovostno in estetsko rešitev pri oblikovanju interiera. Velik izbor oblik, funkcij in različnih odtenkov kaminov, zagotavlja ustvarjalno svobodo in dodaja edinstvenost tako v tradicionalnih kot tudi modernih domovih. Brez potrebe po dimniku, je možnosti vgradnje in uporabe bio kaminov Decoflame neskončno - kar je tudi bolj ekonomično od tradicionalnih rešitev.

Ne glede nato, ali izberete lepo oblikovan ročni gorilnik ali pa dovršen e-Ribbon Fire tehnologijo kot vir plamena, v obeh primerih bodo uporabniki in gledalci navdušeni nad čarobnostjo plamena.

Toplina Kamina

Montreal - odprt na 3 strani, gorilnik e-Ribbon Fire.


Kamin na bioetanol - odprtina na eno stran

Odprt na 1 strani, ročni gorilnik

 

Toplina Kamina

Paris, ročni gorilnik


Toplina Kamina - e-Ribbon Fire gorilnik

Denver Corner, gorilnik e-Ribbon Fire 

 

Toplina Kamina - e-Ribbon Fire gorilnik

Denver Round, gorilnik e-Ribbon Fire

‘Basic’ kolekcija

Gorilniki standardnih dimenzij z elektronskim upravljanjem gorilnika

Gorilnik Denver e-Ribbon Basic je na voljo v treh standardnih dimenzijah - dolžine 720, 920 ali 1120 mm. Vgradi se jih lahko v različne tipe in modele kaminov in sicer:

  1. Vgradni kamini kot so npr. Montreal ali Manhattan

  2. V modele za vgradnjo v pohištvo, kot je Torino Multi

  3. Vgradnja gorilnika v poljubni (negorljiv) material v domu

Gorilnik Denver e-Ribbon Basic je izdelan iz visoko kakovostnih in obstojnih materialov. Ker vsebuje patentirano tehnologijo, lahko gorilnik uporabljamo z uporabo nadzorne plošče ali pa z uporabo pametnega telefona in aplikacije Decoflame® App.

 

Toplina Kamina - Vertikalni kamin

Manhattan


Toplina Kamina

Denver Basic

 

 Toplina Kamina

Torino

Toplina Kamina

Toplina Kamina

Toplina Kamina


Toplina Kamina

 

'Outdoor' zunanja kolekcija

‘Outdoor’ kolekcija je posebej zasnovana, da lahko v lepoti plamena uživamo tudi na terasi, balkonu ali na vrtu. Vsi modeli so opremljeni z ročnim gorilnikom, ki je enostaven za polnjenje in upravljanje. Enakomerno izgorevanje bioetanola ohranja stabilen in enakomeren plamen, kljub zunanjim vremenskim vplivom. Prostostoječi zunanji kamini so na voljo v raznih oblikah in dimenzijah. Najbolj popularni modeli so Dubai Round, serija Nice, in Nice Round.

 Toplina Kamina

Toplina Kamina

 

Toplina Kamina

Prednosti Decoflame kaminov

  • NI potreben dimnik - možnosti za vgradnjo so neomejene!
  • BREZ dima, pepela ali dimnih saj
  • Kamini narejeni po meri
  • Daljinsko upravljanje kaminov
  • Povezljivost s sistemi pametnih hiš 

Danska kakovost

Vsi kamini Decoflame na bioetanol so ročno izdelani in preizkušeni s strani visoko usposobljenih strokovnjakov. Materiali, ki se uporabijo za izdelavo kaminov na bioetanol so vrhunske kakovosti, ki med drugim tudi povečujejo varnost kaminov.

Bio kamini Decoflame so opremljena s številnimi varnostnimi senzorji, npr. senzorji razlitja, temperature in nagiba, ki zagotavljajo varno delovanje kamina. Tako standardni kot tudi kamini izdelani po meri, so primerni za vgradnjo v luksuznih nepremičninah, zasebnih domov, pisarnah, ali pa gostinskih objektih. 

Vas zanima več o kaminih?

Če imate kakršnokoli vprašanje o kaminih na bioetanol ali bi želeli pridobiti ponudbo, nam pišite ali nas pokličite. V najkrajšem času vam bomo odgovorili.

Pri izbiri pravega kamina na bioetanol za vaš prostor je na voljo veliko možnosti. Kamin, izdelan po meri, se lahko prilagodi vašim željam in zahtevam prostora, v katerem bo nameščen. Decoflame ponuja linijo kaminov, izdelanih iz vrhunskih materialov in v skladu z najnovejšimi smernicami za zagotavljanje varnosti. 

Po meri izdelane rešitve

Ponujamo 100% rešitve po meri za različne gradbene projekte, po meri izdelane gorilnike v poljubni dolžini, barvi ali izvedbi.

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca ali nas pokličite na 040 839 699.

Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo našli idealno rešitev za vaš dom ali projekt.

Toplina Kamina