Kamini za vsak okus - 2. del

'Ready-made' kolekcija

Prostostoječi, stenski in stropni ali viseči kamini

‘Ready-made’ kolekcija ponuja privlačno rešitev za vsak okus, velikost prostora in ambient. Kamini so opremljeni z ročnim gorilnikom iz brušenega nerjavečega jekla z možnostjo spreminjanja intenzivnosti plamena. Kamini na bioetanol se montirajo hitro in enostavno - brez dodatnih gradbenih del. Prav tako so tudi enostavni za polnjenje in vzdrževanje. Pri standardnih gorilnikih se bioetanol natoči in prižge plamen z vžigalico ali vžigalnikom. Pri gorilnikih e-Ribbon Fire (elektronsko krmiljeni gorilniki) pa se plamen prižge s tipko na gorilniku ali pa z uporabo mobilne aplikacije za pametne telefone. 

Toplina Kamina

Toplina Kamina


Toplina Kamina

 

'Outdoor' zunanja kolekcija

‘Outdoor’ kolekcija je posebej zasnovana, da lahko v lepoti plamena uživamo tudi na terasi, balkonu ali na vrtu. Vsi modeli so opremljeni z ročnim gorilnikom, ki je enostaven za polnjenje in upravljanje. Enakomerno izgorevanje bioetanola ohranja stabilen in enakomeren plamen, kljub zunanjim vremenskim vplivom. Prostostoječi zunanji kamini so na voljo v raznih oblikah in dimenzijah. Najbolj popularni modeli so Dubai Round, serija Nice, in Nice Round.

 Toplina Kamina

Toplina Kamina

 

Toplina Kamina

Prednosti Decoflame kaminov

  • NI potreben dimnik - možnosti za vgradnjo so neomejene!
  • BREZ dima, pepela ali dimnih saj
  • Kamini narejeni po meri
  • Daljinsko upravljanje kaminov
  • Povezljivost s sistemi pametnih hiš 

Danska kakovost

Vsi kamini Decoflame na bioetanol so ročno izdelani in preizkušeni s strani visoko usposobljenih strokovnjakov. Materiali, ki se uporabijo za izdelavo kaminov na bioetanol so vrhunske kakovosti, ki med drugim tudi povečujejo varnost kaminov.

Bio kamini Decoflame so opremljena s številnimi varnostnimi senzorji, npr. senzorji razlitja, temperature in nagiba, ki zagotavljajo varno delovanje kamina. Tako standardni kot tudi kamini izdelani po meri, so primerni za vgradnjo v luksuznih nepremičninah, zasebnih domov, pisarnah, ali pa gostinskih objektih. 

Vas zanima več o kaminih?

Če imate kakršnokoli vprašanje o kaminih na bioetanol ali bi želeli pridobiti ponudbo, nam pišite ali nas pokličite. V najkrajšem času vam bomo odgovorili.

Pri izbiri pravega kamina na bioetanol za vaš prostor je na voljo veliko možnosti. Kamin, izdelan po meri, se lahko prilagodi vašim željam in zahtevam prostora, v katerem bo nameščen. Decoflame ponuja linijo kaminov, izdelanih iz vrhunskih materialov in v skladu z najnovejšimi smernicami za zagotavljanje varnosti. 

Po meri izdelane rešitve

Ponujamo 100% rešitve po meri za različne gradbene projekte, po meri izdelane gorilnike v poljubni dolžini, barvi ali izvedbi.

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca ali nas pokličite na 040 839 699.

Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo našli idealno rešitev za vaš dom ali projekt.

Toplina Kamina